Veelgestelde vragen

Op deze pagina vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over WaardeerZorg.nl.

Kunt u het antwoord op uw vraag toch niet vinden op deze pagina, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

Er staat onjuiste of incomplete informatie over een zorginstelling op WaardeerZorg.nl. Hoe kan dit gewijzigd worden?

Op de pagina's van zorginstellingen staat onderaan een link voor het melden van onjuiste of incomplete informatie. Deze link verwijst u door naar ons contactformulier waarin al enige informatie over de betreffende zorginstelling vooraf is ingevuld. U kunt deze tekst aanvullen met een toelichting over welke informatie onjuist of incompleet is. Wij zullen daar dan zo snel mogelijk op reageren.

Onze zorginstelling staat nog niet op WaardeerZorg.nl, hoe kunnen wij ons aanmelden?

Voor nu is de enige mogelijkheid voor het aanmelden van een zorginstelling contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij zullen dan contact met u opnemen en de zorginstelling toevoegen als wij over voldoende informatie over uw zorginstelling beschikken.

Het verbeteren van de procedure voor het aanmelden van zorginstellingen staat wel in de planning, maar voor nu verloopt het nog op de hierboven beschreven wijze.

De inhoud van een waardering voor een zorginstelling is ongepast. Kan hier iets aan gedaan worden?

Op de pagina waarin u een volledige waardering kunt bekijken staat onderaan een link voor het melden van ongepaste inhoud. Deze link verwijst u door naar ons contactformulier waarin al enige informatie over de waardering waar het om gaat vooraf is ingevuld. U kunt deze tekst eventueel aanvullen met een toelichting waarom de inhoud ongepast is. Wij zullen dan zo snel mogelijk deze waardering bekijken en passende maatregelen nemen als de inhoud inderdaad ongepast is.

WaardeerZorg.nl bevat nu alleen informatie en beoordelingen voor verpleeghuizen, verzorgingshuizen en thuiszorginstellingen. Wordt dit aanbod in de toekomst nog uitgebreid?

Omdat WaardeerZorg.nl nog niet zo lang bestaat hebben wij ons in eerste instantie gericht op het aanbieden van informatie en beoordelingen voor verpleeghuizen, verzorgingshuizen en thuiszorginstellingen. Als blijkt dat er in de toekomst veel vraag is naar informatie over andere soorten zorginstellingen zullen wij het toevoegen daarvan zeker in overweging nemen.

Hoe heeft WaardeerZorg.nl de vragenlijsten voor de waarderingen samengesteld?

De vragenlijsten voor de waarderingen zijn gebaseerd op de vragenlijst die wordt gebruikt door de Volkskrant voor hun ranglijst van verpleeg- en verzorgingshuizen in Nederland. Voor de waarderingen voor thuiszorginstellingen hebben wij een selectie van de relevante vragen uit deze vragenlijst gemaakt.

Een toelichting op de vragenlijst van de Volkskrant is hier te vinden.